Welkom bij AUTO PRIME

Wie zijn wij?

AUTO PRIME is een jong en dynamisch bedrijf wat zich toelegt op de verkoop van gebruikte auto’s
Ons doel is klantgericht te zijn, goede service te verlenen en kwalitatief goede auto's te leveren tegen scherpe prijzen.Veel van de auto’s vinden hun weg via internet en worden dan ook door het hele land verkocht.
Onze advertenties vindt u met name op internet; hierbij werken wij samen met o.a. Marktplaats, Autoscout24,
AutoTrader, Autoweek, Gaspedaal, Autowereld, Speurders en Nu.nl

Zorgvuldige selectie

Al onze voertuigen worden bij binnenkomst gecontroleerd, daarnaast wordt de kilometerstand gegarandeerd door middel van de Nationale Auto Pas. Mocht er kort na aflevering onverhoopt toch een technisch probleem zijn, dan passen wij een soepele coulanceregeling toe.

Geen afleverkosten

Wij hanteren geen afleverkosten. De auto wordt eventueel bij nader overeengekomen voorzien van nieuw APK keuring. De in- en exterieur wordt gereinigd en uiteraard wordt het oliepeil, koelvloeistof en de bandenspanning gecontroleerd.

NAP (Nationale Auto Pas)

Duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion krijgt u met de Nationale Auto Pas.Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijke teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand, voordat u een gebruikte auto koopt. Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op, ook bij AUTO PRIME houden wij het graag duidelijk en transparant. Dit betekent dat u bij de aankoop van uw nieuwe auto de Nationale Auto Pas ontvangt, zodat u verzekerd bent van aantal daadwerkelijke kilometers.

keyboard_arrow_up